viernes, mayo 11, 2007

Collons! Quin dia!!

Ahir vaig dormir ben calent, i no per culpa de cap rossa...

El vicedirector de la RAE (real academia española) va dir ahir que era un atemptat contra els drets humans el fet que: "no es pugui aprendre's l'espanyol en les escoles", i va afegir: "Imposar, com es va fer en la dictadura, una llengua que parlen 400 milions de persones, és menys greu per a les víctimes de l'atropellament que imposar-los, com es fa ara, una llengua d'un milió i mig o de tres milions de parlants". A mi el que em sobta és el fet que un inculte d'aquest calibre arribi allà on és i també que arribi a dir aquestes bestieses més dignes de Göebbels. Fins i tot el mateix Cervantes s'aixecaria de la tomba i aprendria l'anglès si sabés que qui el representa té menys consistència neuronal que el foc d'encenalls.

El magnat, amo i senyo de la F1, Berny no-se-què-més; va encetar ahir tot just la campanya electoral al País Valencià. De fet no va ser un acte electoral en si mateix. Simplement va anunciar que faria un nou premi a València a partir de l'any vinent; però no al circuit públic de "Xest", sinó enmig de la ciutat de València. Ara bé, només re farà aquest premi si els dos PPhulanos de turno (Francisco Camps i Rita Barberà) guanyen les seves respectives cites electorals. I si no ho fan, agafarà el seu Scattergories i se l'emporta! Està clar que tot poble té els polítics que es mereix; i si els Valencians els escullen és perquè això és el que volen... ¡Gràcies a Déu no en sóc, de Valencià!!

I finalment xerrarem del Barça...
...si d'allò se'n pot dir Barça...
...és trist...
...és vergonyós...
..."mancillar" la samarreta...
...és impossible perdre d'aquesta manera; ni que juguis amb 11 coixos et poden humiliar així. Inclòs el taxista "mitja-pota" d'El Caire en sabia més, de córrer! Això és una tocada d'ous a terra que fa fredar!!! Pagar 100 milions d'euros en sous per rebre una falta de professionalitat com aquesta m'agafa ganes de fer-los descarregar les caixes de Mercabarna cada matí...
...en fi...

Per sort, gràcies a una amiga em vaig calmar un poc ahir nit. I és que la vida professional li somriu; i jo me n'alegro. Felicitats!

1 comentario:

Feinstone dijo...

Ya habia oido yo lo del caso del los pepinos y su Scalextrix (dios no sé si como se escribe esta palabra...menuda infancia he tenido !!!XD). En fin si es que en esto de las carreras electorales (que bien llevado lo de "carrera" si es que estoy hecho un fiera) vale todo y más. Esto de la política es una vergüenza, ya da igual del color que seas.
Y lo del Barça y sus cabrones sobrevalorados (el nombre de "jugador de fútbol" es un eufemismo que viene a decir eso...cabrón sobrevalorado)ni me va ni me viene. A mi estos circos supuestamente para entretener a la plebe (en realidad están para forrarse unos pocos a costa de unos muchos) no van mucho conmigo....prefiero darle la justa importancia a las cosas...Y no creo que toda la farandula del mundo de los Olivers y Benjis vaya mucho conmigo.

Por cierto, alguien ha dicho algo de neuronal? (es que tengo mi sentido neuroarácnido alerta!)