viernes, enero 20, 2006

Geeeeeeeeeent!!!!!

Després de que ens cancelessin el vol dimarts, que dimecres aterréssim sobre una puta pista de gel (Stockholm-Arlanda Airport, com l'Ice hotel, però en aeroport!), d'arribar a la resi a les 4 de la tarda i que sigui negra nit... ja estem instalats a stockholm!! (of course, la foto que ens vau regalar presideix l'habitació!) Avui hem fet la jornada de presentació. Això del karolinska institutet és enorme, però aquests suecs són molt raros... vosaltres creieu que a les 3 i mitja el bar (enorme, tb) de la facultat pot estar absolutament BUIT?? En quant a la meteo, FOT UNA RASCA DE COLLONS!!! des de que vam arribar dimecres q no ha parat de nevar, i la temperatura és d'uns 10 graus sota zero, joder, com poden muntar un país aquí dalt? A part d'això tindré internet a la resi d'aquì 2 setmanes + o - .... així podré escriure en un teclat q no sigui suec!!!

Apa, una abracada a tots (no, no hi ha la c trencada.....)

Hej då!!!

1 comentario:

Feinstone dijo...

Muy buenas tios!
Pues la verdad es que por lo que contáis vais a tener que instaurar allí la "dieta mediterránea"; y no me refiero a lo de comer sano, sino a lo de utilizar el bar de las facultades para otros motivos que no sean comer a la hora que toca.
Me alegro de que pese a las difucltades, hayais llegado perfectamente bien. Lástima lo del frío, así que me imagino que las bermudas, las manguitas cortas y los bikinis que os llevásteis no los aprovecharéis asi que tendrán que seguir haciendo bulto en la maleta.
Pasadlo bien y no paséis mucho frío.

Hasta otra y Que la Fuerza Os Acompañe